KAYAMEK'2022 bildirilerinin ULAKBİM-TR DİZİN dergisinde basılabilmesi...

Değerli KAYAMEK'2022 Sempozyumu Katılımcılarımız,

26-28 Mayıs 2022 tarihleri arasında Isparta’da düzenlenen 13. Bölgesel Kaya Mekaniği Sempozyumunda sunulmuş olan bildirilerin, ULAKBİM-TR DİZİN indeksinde yer alan Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi (e-ISSN: 1308-6693) özel sayısında basılacağı daha önce sempozyum web sayfasında duyurulmuştu.

Hatırlanacağı üzere, Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi KAYAMEK'2022 Sempozyumu Özel Sayısı için makale son gönderim tarihi 26 Ağustos 2022 olarak ilan edilmişti. Ancak, yaz dönemi içerisinde olunması nedeniyle, makale son gönderim tarihi 25 Eylül 2022 tarihine kadar uzatılmıştır.  Makalelerin sisteme yüklenmesi, https://dergipark.org.tr/tr/pub/jesd linki üzerinden 25 Eylül 2022 tarihine kadar yapılabilecektir.

Daha önce de belirtildiği gibi, başvurulardan sadece sunulmuş bildiriler içinden, bir yazarın isminin yer aldığı en fazla iki başvurusu kabul edilecektir. Gönderilen makalelerin çift körleme değerlendirme sistemine dahil edilebilmesi için Ithenticate Benzerlik oranın %25'in altında olması ve başvuru anında bu durumun belgelendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca Sempozyumda sunulan ve bildiriler kitabında basılan bildiri metni ile dergiye gönderilecek makale metni arasında Dergi Yayın Kuralları gereği en fazla %60 benzerlik aranması ilkesi dikkate alınarak, bildiri metninin genişletilmiş halinin dergiye gönderilmesi gerekmektedir. Dergiye gönderilecek makalenin dili İngilizce olmalıdır. Başvuru anında Ek Bilgiler kısmında "Bu çalışma KAYAMEK'2022 Sempozyumunda sözlü olarak sunulmuştur." ibaresi yer almalıdır.

Bu bağlamda, katılımlarınızı bekler, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Yayın Tarihi: 30/08/2022
Okunma Sayısı: 194