Özet ve Bildiri Gönderimi

Bildiri özetleri, 04 Şubat 2022 tarihine kadar Türkçe veya İngilizce olarak, 200 kelimeyi geçmeyecek şekilde rockmec_paper@sdu.edu.tr mail adresine gönderilmelidir. Bildiri özet şablonuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Özet kabullerinin yazarlara bildirimi için son tarih 14 Şubat 2022’dir.

Kabul edilen bildiri özetlerinin yazım şablonunda belirtilen kurallarına uygun olarak hazırlanmış tam metinleri ise en geç 01 Mart 2022 tarihine kadar yine rockmec_paper@sdu.edu.tr mail adresine gönderilmelidir. Bildiri yazım şablonuna ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Sempozyum nihai programı 09 Mayıs 2022 tarihinde duyurulacaktır.

 

Sempozyumda sunulmuş olan ve Sempozyum Bilim Kurulu tarafından seçilecek ortalama 20 ile 30 adet arasındaki bildiri, ULAKBİM-TR DİZİN indeksinde yer alan Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi (e-ISSN: 1308-6693) özel sayısında basılacaktır.

Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi KAYAMEK'2022 Sempozyumu Özel Sayısı için makale son gönderim tarihi 26 Ağustos 2022 olarak belirlenmiştir. Başvurulardan sadece sunulmuş bildiriler içinden, bir yazarın isminin yer aldığı en fazla iki başvurusu kabul edilmektir. Gönderilen makalelerin çift körleme değerlendirme sistemine dahil edilebilmesi için Ithenticate Benzerlik oranın %25'in altında olması ve başvuru anında bu durumun belgelendirilmesi gerekmektedir. Ayrıca Sempozyumda sunulan ve bildiriler kitabında basılan bildiri metni ile dergiye gönderilecek makale metni arasında Dergi Yayın Kuralları gereği en fazla %60 benzerlik aranması ilkesi dikkate alınarak, bildiri metninin genişletilmiş halinin dergiye gönderilmesi gerekmektedir. Dergiye gönderilecek makalenin dili İngilizce olmalıdır. Başvuru anında Ek Bilgiler kısmında "Bu çalışma KAYAMEK'2022 Sempozyumunda sözlü olarak sunulmuştur." ibaresi yer almalıdır.